Nieuws van Kids Society Erica

Opa en Oma-dag bij Kids Society Erica!

Op 30 mei waren alle Opa’s en Oma’s van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep van hun kleinkind(eren) bij de dagopvang van Kids Society Erica aan de Jacobushoek. Wat kwamen er veel Opa’s en Oma’s op visite! De kinderen van de Schildpadjes en de Zeepaardjes waren helemaal enthousiast! Samen spelen, een gezonde traktatie, een kopje koffie of thee en lekkere limonade; samen met het zonnetje erbij, waren dit de perfecte ingrediënten voor een super gezellige middag!

Nationale Modderdag bij Kids Society Erica!

Donderdag 29 juni 2017 was het eindelijk zover!!! De nationale modderdag en wij deden mee! We begonnen uiteraard met de tuinslang in de zandbak. De echte durfal ’s stonden al meteen in de zandbak; stampen en kijken naar het water dat door de zandbak bewoog. Kijk, je kunt ook sproeien! Ook de leidsters bleven niet droog!

Al snel stond de zandbak vol met enthousiaste kinderen! Stampen, graven en vooral voelen.

Met de modder mochten de kinderen ook echte moddercakejes maken. De ‘echte’ materialen maakten het spel nog leuker. Deeg maken in een pan, cakevormpjes vullen en natuurlijk een kaarsje er bovenop!

Als laatste werd er ook nog modderkunst gemaakt! Lekker gooien met modder en geverfde modder. Wat hebben de kinderen ontzettend genoten! En zijn jullie benieuwd naar de mooie kunstwerken? Dan zijn jullie van harte welkom om te komen kijken!