Korein Kinderplein, BSO

Buitenschoolse opvang

 

Wilt u dat uw kind ook ná school een leuke tijd heeft? Op Korein Kinderplein is van alles te doen! Er zijn ook gezellige hoekjes om te ontspannen. Uw kind kiest zelf wat het wil doen.

 

Kinderen van 4 tot 9 jaar zijn welkom op de KidZ Club van Korein Kinderplein. En voor kinderen van 9 tot 13 jaar is er de Campus. De begeleiding en activiteiten zijn helemaal aangepast op de leeftijdsgroepen. De pedagogisch medewerkers zijn deskundig, betrokken en vooral enthousiast! Uw kind hoeft zich geen moment te vervelen.

 

Leuk, gezellig en actief

Na school kunnen de kinderen eerst even bijkomen van de schooldag, met een cracker of fruit en iets te drinken. Daarna mogen ze meedoen aan allerlei activiteiten. Sport, muziek, cultuur en techniek; noem maar op! En wil uw kind zich even ontspannen? Dat kan natuurlijk ook. Op het Korein Kinderplein zijn speciale plekken om te spelen, te computeren en huiswerk te maken. En in de vakantie? Dan organiseert het Korein Kinderplein leuke uitstapjes.

 

Openingstijden

Kiest u voor opvang vóór school? Dan is uw kind vanaf 7.30 uur al welkom. Daar kan hij of zij nog even lekker spelen voordat de school begint. Kinderen die oud genoeg zijn, gaan zelf naar school; de kleintjes brengen wij.

De naschoolse opvang start wanneer de school uit is. Uw kind is welkom tot 18.30uur.

 

Loop gerust even binnen

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust even binnen op het Korein Kinderplein. Bellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten u graag!

 

Wilt u meer informatie of uw kind aanmelden voor de Buitenschoolse opvang?

Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de Buitenschoolse opvang? Klik dan hier.

Wilt u uw kind aanmelden voor de buitenschoolse opvang? klik dan hier